Overblik

DNS Hosting giver kunden adgang til hans eget kontrolpanel, hvor han kan logge ind, administrere og opsætte domænets forskellige records. En hurtig, sikkker og stabil hosting af ens DNS, er elementært, når man altid ønsker at være sikker på, at ens website, e-mail og lignende online applikationer altid skal være online og tilgængelige.
99,9% oppetidsgaranti
Mulighed for import af zone indstillinger
Håndter et ubegrænset antal domæner
Nemt at oprette nye records
Ubegrænset antal records
State-of-the-art datacenter

Hvad er DNS Hosting ?

Tanken med en DNS server er, at gøre internettet til et mere brugervenligt sted for dets slutbrugere. Den har til formål at oversætte en IP-adresse (eks. 209.85.148.105) til et lettere læseligt navn (www.google.dk) og tilbage igen, således at man ikke behøver huske IP-adresserne til alle de hjemmesider man ønsker at besøge. Principelt vil du altså kunne finde enhver hjemmeside, både ved at skrives dens domæneavn og ved at skrive dens IP-adresse.

Når en hostingvirksomhed som os håndterer din DNS Hosting, betyder det, at vi giver dig adgang til et kontrolpanel, hvorfra du kan opsætte hvorledes browsere, mailservere og lign. skal agere i forhold til dit domæne.