Overblik

Et Virtual Datacenter giver dig alle de fordele, som du får fra et lokalt serverrum - bare billigere, mere driftsikkert, med en langt højere fleksibilitet og skalerbarhed og uden uforudsete omkostninger. Datacenteret giver dig adgang til en selvvalgt pulje af 100% selvadministrerede serverressourcer. På lige fod med legoklodser, kan du forme dem til cloud servere, som du så kan benytte selv eller videresælge til dine kunder.
99,99% oppetidsgaranti
Opret et ubegrænset antal Cloud Servere
100% Selvadministration
State-of-the-art datacenter
Daglig backup
Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter

Du kan outsource hele eller dele af dit eget hosting datacenter

Som reseller kan du vælge at outsource dit eget datacenter eller serverrum til os. Det virtuelle datacenter lader dig beholde den samme kontrol over dine servere, ressourcetildeling og kunder som du er vant til. Derudover vil du spare alt hvad der hedder driftsomkostninger, afskrivninger og vedligehold væk, mens du adopterer næsten ubegrænsede skaleringsmuligheder og fleksiblitet i dit datacenter.

Tilbyd større kunder muligheden for at outsource deres datacenter

Du kan tilbyde dine kunder muligheden for at outsource deres serverrum til dig. Det virtuelle datacenter lader dem beholde den samme kontrol over deres servere, ressourcetildeling og kunder som de er vant til. Derudover vil de spare alt hvad der hedder driftsomkostninger, afskrivninger og vedligehold væk, mens de adopterer næsten ubegrænsede skaleringsmuligheder og fleksiblitet i deres datacenter.

Virtual Datacenter arkitektur

Herunder kan du finde et overblik over det datacenter-, VMware- og netværkssetup der ligger til grund for vores Virtual Datacenter løsninger.

virtual-datacenter-network