Overblik

Uanset om du samarbejder med partnere, kollegaer, kunder vil du løbende opleve et behov for at dele dine lokale filer med andre. Med Cloud Drive vil du aldrig skulle bekymre dig om, hvorvidt din modpart kan åbne dem, at de har den nyeste version, at filerne fylder for meget til at kunne blive sendt, at filer forsvinder for evigt i tilfælde af et nedbrud eller andre ubekvemelige ting, som normalt er forbundet med fildeling.
99,99% oppetidsgaranti
Brugervenligt kontrolpanel
Understøtter mobil & tablets
State-of-the-art datacenter
Daglig backup

http://gibtgas.com/wp-content/uploads/2014/05/support-icon2.png

Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter

Universel kompatibilitet

Cloud Driver giver dig en næsten universel kompatibilitet, hvilket betyder, at uanset om du anvender Windows, iPhone, Android eller Windows Phone - så vil du have adgang til at uploade, downloade eller redigere i virksomhedens filer.

Fokus på medarbejderens arbejdsgang

Cloud Drive er udviklet med udgangspunkt i medarbejderens hverdag og hans arbejdsrutiner. Herved er det muligt at arbejde offline, gennemse filer uden at hente dem, opsætte hvilke mapper der automatisk skal synkroniseres med Cloud Drive og meget mere...

Sikkerheden er sat i højsædet

Foruden sikkerheden i vores ende, med SSL kryptering, 2 backup lokationer, markedsledende firewalls og et banebrydende og moderne datacenter, så kan virksomheden også selv opsætte sikkerhedsmæssige forholdsregler. Det er utrolig nemt at opsætte hvilke medarbejdere, der har adgang til hvilke filer og hermed optimere sikkerheden omkring virksomhedens forretningskritiske data.

Dansk hosting uden indblanding

En af de primære ulemper ved eksempelvis Dropbox og Google Drive, er at du ikke ved hvor dine filer ligger henne og at udbyderne kan finde på at gennemgå dine forretningskritiske dokumenter. Med Cloud Drive ligger dine dokumenter trygt og sikkert i vores datacenter - og vi vil aldrig blande os i, hvad du har liggende