Overblik

Et SSL Certifikat fungerer ved, at kunden eller den besøgende automatisk får tildelt en krypteringsnøgle, hvilken sikrer at det kun er ham og webserveren med SSL-certifikatet, der kan afkode den bliver udvekslede kommunikation. SSL Certifikatet giver din hjemmeside en 128-bit eller 256-bit kryptering.
128-bit eller 256-bit SSL kryptering
Verdens mest betroede løsning til online sikkerhed
Kompatibel med 99% af alle webbrowsere
Gratis teknisk og dybdegående support
Benytter en 2048-bit RSA nøgle til kryptering
Premium eller Wildcard certifikat

Højdepunkter

Et SSL Certifikat skaber tillid hos kunderne

Der er mange undersøgelser som har vist, at sikkerhed hos og tillid til forhandleren, er blandt de elementer som vægter højest, når en kunde skal handle i en webshop. Et SSL Certifikat optimerer webshopejeres mulighed for, at mindske mængden af fejlede salg, som er foranlediget af bekymrede kunder. Det vil sige forbrugere, der er ekstra opmærksomme på bedrageri, deling af kreditkortoplysninger, personlige oplysninger og generelt omkring online transaktioner.

Sådan fungerer det!

Når din internetbrowser skal kommunikere med et websted, der har et SSL Certifikat, vil den følge en 4-trins sikkerhedsproces. Webserveren vil sende en kopi af sit SSL-certifikat til din browser. Herefter vil browseren vurdere om den har tillid til certifikatet, og hvis det er tilfældet, bliver det meldt tilbage til serveren. Serveren vil følgende sende en bekræftigelse herpå, hvilket foranlediger at SSL-forbindelsen kan starte mellem de 2 enheder.