Overblik

Uanset om en virksomhed ønsker at markedsføre sig, informere omkring nye produktlanceringer, udsende driftstatus, udforme tilbud, fremsende en kundes brugerlogon eller noget helt sjette, så tilbyder vil MailMarketing kunne tilbyde en nem og brugervenlig tilgang til opgaven.
130+ køreklare mailtemplates
Integreret med vores CMS og Webshop løsning
Planlæg udsendelser frem i tiden
Import/eksport af kontakter
Mulighed for at lave split-tests

http://gibtgas.com/wp-content/uploads/2014/05/statistic-icon.png

Statistik over effektivitet af udsendelser

Højdepunkter

Kom i gang med det samme!

Med udgangspunkt i de præopstillede skabeloner, en simpel word/html (WYSIWYG) editor og et meget nemt tilgængeligt database system til kundens kontakter, vil han uden problemer kunne afsende det første nyhedsbrev inden for få minutter.

Der vil altid være hjælp at hente!

Både på grund af den integrerede MailMarketing vidensbase, Curanets egen vidensbase og på baggrund af vores effektive og 'næsten' altid tilgængelige supportafdeling, vil du og dine kunder altid have hjælp at hente!

Optimer dine afsendelser henover tiden

Med mulighed for Split tests, integration til Google Analytics og et avanceret indbygget statistik modul giver MailMarketing det bedste udgangspunkt for at blive ekspert i Mailudsendelser.

Effektiv administration af kontakter

MailMarketing tilbyder en samlet database til at administrere alle kundens kontakter - uanset om der er tale om få modtagere eller 39 lister med mange tusinde modtagere.