Overblik

Online Backup kræver kun, at du har adgang til internettet og vil køre, uanset om du benytter maskinen eller har filer åbne. Vi sikrer backupoverførslen med en 128-bit SSL kryptering og sender dem til en backupserver i vores topsikre datacenter. Her vil de ligge trygt indtil den dag, hvor uheldet er ude og du oplever et computernedbrud, hackingangreb, brand, indbrud eller en lignende uforudset hændelse.
Fuldautomatiseret backupløsning
Hurtig og nem installering
Mulighed for Exchange backup
99,99% oppetidsgaranti
Backup sendes gennem en 128-bit SSL kanal
Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter

Sådan fungerer Online Backup

Med Online Backup skal du blot udvælge de filer, mapper og diskdrev som du ønsker at tage backup af og hvilken backuppolitik som programmet skal følge - herefter vil der blive oprettet en sikkerhedskopi i vores datacenter. Hver gang du redigerer en fil, opretter et nyt dokument eller sletter noget data, så vil backupprogrammet automatisk synkronisere sikkerhedskopien med dine ændringer. Det betyder, at vi til hver en tid kan genskabe dine data, helt op til minuttet før computeren stoppede med at virke. Det eneste krav er, at du skal være forbundet til internettet. Skulle du være så uheldig, at du får brug for din backup, vil du blot skulle logge ind i dit kontrolpanel og genskabe den seneste sikkerhedskopi.

SOS Sikring

Med en SOS-sikring kan vi tilbyde, kunder med en knap så hurtig internetforbindelse eller med meget store mængder forretningskritiske data, muligheden for at få bragt sine backupdata ud til døren kort tid efter, at uheldet er ude. Herved vil man kunne omgå den normale genoprettelsesproces, hvis varighed er betinget af mængden af data og kundens internetforbindelse.