Overblik

Det er langt de færreste kunder, der orker besværet med at købe varer eller tjenester ved hjælp af Netbank, PayPal eller efterkrav. Med en betalingsgateway kan du forsikre kunderne, med en hurtig, nem og sikker metode til at betale for deres varer - og det er jo blot endnu et incitament til at vende tilbage igen.
Kræver indløsningsaftale med Nets eller Teller
128 bit kryptering
Mulighed for at designe egen betalingsside
Online administrationsmodul
Inkl. Anti Fraud modul

http://gibtgas.com/wp-content/uploads/2014/05/creditcard-icon.png

Abonnementer, netbank betaling, mobil betaling og 3D Secure

Højdepunkter

Intuitivt web 2.0 kontrolpanel

Vi har gjort rigtig meget for, at det kontrolpanel som vi ved, at vores økonomi-interesserede kunder bruger rigtig meget tid i, er simpelt, overskueligt og udarbejdet med udgangspunkt i bogholderens præfferencer.

Sikkerheden er i top!

Sikkerheden har været vores primære fokus. Alle oplysninger og betalinger bliver krypteret og overført gennem en 100% sikker SSL kanal og opbevaret i vores topsikre datacenter.

Alle de gængse betalingskort!

Med muligheden for at benytte både Nets og Teller som indløsningspartnere, vil en webshop der benytter vores betalingsgateway kunne modtage betaling fra alt fra Dankort, e-Dankort, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron til American Express og Diners Club.

Integreret med Gibtgas webshop

Vores betalingsgateway er naturligvis integreret med vores Webshop løsning, hvilket betyder, at det kun tager få minutter at koble de 2 løsninger sammen. Herved kan du administrere dine ordrer fra ende til anden i dit webshop system - og skal altså ikke logge ind flere steder.