Overblik

Vi kan samle alle medarbejderens telefonnumre (private og arbejdsmæssige) i en kæmpe teleløsning. Fra et intuitivt kontrolpanel vil man herefter kunne opsætte, hvilke numre der skal være aktive hvornår, om de skal lede til en telefonkø, hvordan telefonsvareren skal opføre sig, hvad der skal ske, når hans Outlook-kalender siger, at han er i møde eller har fri og meget meget mere...
Intelligent integration med Outlook & Google Kalender
Intuitivt webinterface
Samler alle numre på mobiltelefonen
Understøtter Andoid, iPhone og Windows Phone
Dit eget telefonanlæg på mobiltelefonen
Gør bordtelefonen overflødig

Højdepunkter

Fremtidens telefoniløsning

Vi skaber en tæt integration mellem medarbejderens bord- og mobiltelefon. Det betyder, at du kan få alle telefoner til at opføre sig, præcis som du ønsker det. Du kan eksempelvis opsætte det således, at fra kl. 08.00 - 16.00, så vil alle kald gå til din bordtelefon, medmindre din outlook kalender siger du er på farten eller i møde, hvilket vil viderestille opkaldet til din mobiltelefon. Vores telefoni løsning giver dig absolut frie tøjler til at opsætte og tilpasse din telefonløsning, så det passer lige netop til din hverdag - også når du ikke er på arbejde! Løsningen understøtter alle mobiltelefoner, men har derudover en funktionsrig applikation til Andoid, iPhone og Windows Phone, som giver en lang række ekstra muligheder.

Intelligent og integreret

Fra et brugervenligt kontrolpanel vil du selv kunne opsætte, hvordan kald til og fra dine forskellige telefoner skal opføre sig. Samtidig kan du opsætte på hvilke tidspunkter de skal gå til hvilke telefoner, telefonkøer eller om de skal viderestilles. Hvis du derudover får integreret løsningen med jeres Exchange, så vil systemet automatisk og med udgangspunkt i en række forholdsregler, som du selv opsætter vide hvornår hvilke telefoner og telefonnumre skal gøre hvad.