Overblik

Du får adgang til dit eget dedikerede Layer 3 netværk, en såkaldt private cloud, som du kan tilgå fra en krypteret VPN forbindelse. Heri vil vi oprette én eller flere Cloud Servere, som løbende kan tilpasses med præcis den mængde serverressourcer, som din virksomhed på det givne tidspunkt har brug for. Du vil altså aldrig skulle betale for mere kapacitet, end du har brug for og eftersom man ikke fysisk skal ind og rode ved en maskine, vil vi hurtigt kunne ændre på serverkonfigurationen, når du ringer til os.
99,99% oppetidsgaranti
SAN Storage
Time-til-time tilpasning af ressourcer
State-of-the-art datacenter
Daglig backup
Gratis teknisk og dybdegående support

Højdepunkter

Effektiv backup med Snapshot funktion

Med VMware er et muligt at tage et Snapshot af hele serveren og dens konfiguration. Hvis du herefter ændrer noget, som du fortryder - eller hvis der går noget galt, så kan du hurtigt vende tilbage til dit tidligere Snapshot. Der er altså ikke store tidsmæssige og økonomiske ulemper forbundet med, hvis du skulle være så uheldig, at en server gik ned og den eller denss indhold ikke står til at redde.

Banebrydende VMware teknologi

Løsningen er baseret på banebrydende VMware teknologi, der gør det muligt at virtualisere en række store servere til en fælles pulje af tilgængelige serverressourcer. Herved kan vi frit manipulere, forme og tildele dem afhængigt af vores kunders behov. Det giver bl.a. vores datacenter nær 100% redundans, da et enkelt nedbrud blot vil betyde, at en anden server tager over.

Hurtig og løbende tilpasning af ressourcer

Virksomheder og deres it-behov er sjældent statiske, hvorfor det kan være en stor fordel hurtigt og løbende at kunne tilpasse sin it-infrastruktur. Med en virtualiseret løsning vil denne proces være optimeret mangefoldigt. Kort efter du har kontaktet os, kan vi tilpasse ressourcerne for dine eller dine kunders serverløsninger - en fordel som normalt er forbeholdt de helt store virksomheder med eget lokale datacenter.

Økonomiske fordele

Virtualisering betyder, at du kun skal betale for det du bruger og har behov for. Herved kan du spare mange penge ved at elimimere en ellers unødvendig overkapacitet. Opstartsomkostninger, opgraderinger, flytning af servere og lignende er ofte billigere for virtualiserede løsninger, da det vil kræve mindre arbejde og fordi altsammen kan klares fra skrivebordet.

Cloud Server arkitektur

Herunder kan du finde et overblik over det datacenter-, VMware- og netværkssetup der ligger til grund for vores Cloud Server løsninger.