Overblik

Mobiltelefonen er uden tvivl det medie, som flest mennesker har adgang til og anvender i døgnets 24 timer. Det gør en SMS Gateway til den ideelle kommunikationskanal, når en virksomhed skal kommunikere med en potentiel eller eksisterende kunde.
Administrer alt fra et online webinterface
Adgang til udvikler API til bulk afsendelse
Vi hjælper dig med at overholde lovgivningen
Mulighed for overtaksering
Avanceret statistik

http://gibtgas.com/wp-content/uploads/2014/05/infinite-icon.png

Ubegrænsede SMS tjeneste muligheder

Højdepunkter

Kun fantasien sætter grænser

Med SMS 1919 kan du alt fra oprettelse af konkurrencer, afstemninger, nyhedsbreve, udsendelse af nyhedsbreve og statusbeskeder, sende billeder, indkræve betalinger og meget meget mere, som kun bliver begrænset af din fantasi.

Det tager få minutter at komme i gang!

En SMS kampagne bliver sat op ved, at du logger ind i dit kontrolpanel, vælger et nøgleord (eks. SMS TJENESTE) og beslutter hvilken handling der skal ske, når kunden skriver (eks. en returbesked). Herefter opsætter du beskeden - og du er færdig.

Overtaksering af SMS'er

Hvis du ønsker, at forhandle tjenester med overtaksering, er der en række love og regler som skal overholdes - læs mere på rammeaftalen.dk. Det kan hurtigt virke lidt uoverskueligt og omfattende, så vi hjælper dig naturligvis med overblikket!

Hvem bør benytte en SMS Gateway?

Alle virksomheder kan i princippet have brug for en SMS tjeneste. Blandt de ofte oversete behov i en virksomhed, kan man finde at fra informering omkring ordrestatus, påmindelse om en tidsbestilling, informering om at en afhentning er klar osv.